fbpx
НОВ ПРОДУКТ: ProtaStrucutre - софтуер за структурен анализ и проектиране.

Рискове при пиратсвто.

Въз основа на последните споделени данни използването на пиратски софтуер се е увеличило значително през периода на пандемията.

Защо не трябва да бъдете пират, като капитан Черната брада?

Реалните рискове от софтуерното пиратство могат да причинят повече щети на вашия бизнес, отколкото предполагате.

Нестабилност.

Хакването ще подмени софтуерните кодове и ще причини нестабилност, лоша производителност и грешки, което ще доведе до случайни сривове и непредсказуеми резултати. Ще останете сами с непоправима и нелегална версия на софтуера.

Занижена сигурност.

Пиратският софтуер има скрит антураж: вируси, злонамерен софтуер и рансъмуер. Ако използвате хакнати версии, съществува висок риск от излагане на злонамерен софтуер, което излага на опасност вашите ценни данни и хардуер. Безплатен обяд няма. Хакерите обикновено преследват вашите идентификационни данни и информация, а пиратският софтуер е типично средство за скриване на злонамерена дейност.

Загуба на печалби.

Всеки бизнес, разчитащ на пиратски софтуер, рискува този софтуер внезапно да стане неизползваем. Това може да доведе до пълно спиране на работата и загуба на приходи.

Липса на ъпдейти и нови версии.

Това означава, че няма да можете да се възползвате от софтуерни актуализации и нови версии. Пиратският софтуер не може да се възползва от новите функции и подобрения, въведени с най-новите версии. Всяко ново издание надгражда предишните. Важно е да следвате най-новите версии, за да извлечете максимума от софтуера.

Проблеми със закона.

Дори и при използване на пиратски софтуер, Вие се съгласяте, че разработчика (напр. Autodesk), може да ви съди. Още по опасното е, че този тип дела не се водят в България или по българското законодателство.
[save_as_pdf_pdfcrowd]

Бъдещето е тук. Готови ли сте?

Каниско Технолоджи ЕООД се ангажира да защитава и зачита поверителността ви. Ние ще използваме предоставената от вас информация за изготвяне на ценови оферти, предоставяне на пробни версии, услуги и новини относно продуктите, които би представлявали интерес за вас.
CAD / BIM решения за инфраструктурно проектиране, архитектура, машиностроене, проектиране и рехабилитация на пътища, водоснабдителни и канализационни системи, топлопроводи, енергетика.

Работно време:

Понеделник - Петък: 10ч. до 18ч.
Събота - Неделя: Почивка.

Телефон за връзка:

Отдел продажби: 0887-53-23-21; 0877-43-59-58
Отдел поддръжка: 0877-663-630

Имейли за контакт:

Основен имейл: info @ kanisco.com
Техническа поддръжка: support @ kanisco.com

Партньор за е-продажби:

Сайта е създаден и се поддържа от

Всички права запазени ® 2023 - Петершинег енд Каниско България ЕООД