fbpx
НОВ ПРОДУКТ: ProtaStrucutre - софтуер за структурен анализ и проектиране.

ProtaStructure 2022

Софтуер за структурен анализ и проектиране,
помагащ на строителните инженери да моделират, анализират и проектират сгради бързо и точно.

Какво е ProtaStructure?

ProtaStructure е съвкупност от няколко различни, но рабетещи в една среда софтуерни продукта насочни към структурен анализ и проектиране. Продукта прави крачка напред благодарениe на своя иновативен BIM подход (Building Information Modeling) насочен към строителни инженери, за да могат да моделират, анализират и проектират сгради бързо и точно.

Сравнявайте различни схеми от един централен модел лесно и автоматизирайте своя дизайн на стомана, стоманобетон и дизайн на стоманени връзки, като значително намалите времето за проектиране благодарение на софтуера за детайлизиране на стоманени конструкции и проектиране на връзки, ProtaSteel.

Създавайте висококачествени структурни чертежи и цялостна документация за структурен дизайн от ProtaStructure автоматично с помощта на ProtaDetails и ProtaSteel.

Защо да използвате ProtaStructure?

ProtaStructure ви приветства с модерен потребителски интерфейс, специално пригоден за ефективност при проектиране.
*Линка води към официалния сайт на Prota.
icon-key-benefits-07-m

Постигнете по-бързи времена за проектиране.

icon-key-benefits-08-m

Управлявайте лесно промените.

icon-key-benefits-09-m

Създавайте бързо интелигентни чертежи.

icon-key-benefits-04-m

Доставете пълна проектна документация без усилия.

icon-key-benefits-10-m

Поддържа международен дизайн и сеизмични кодове.

icon-key-benefits-06a-m

Първокласна поддръжка от експертите на Prota.

ProtaDesign, ProtaSteel и ProtaBIM - допълнителна функционалност към ProtaStrcuture.

ProtaStructure се предлага в три основни разновидности: ProtaStrcuture Standard, ProtaStructure Professioanl и ProtaStrcuture Enterprise. В зависимост от това, на кой пакет се спрете, ще имате достъп до различна функционалност от ProtaSteel, ProtaDetails и ProtaBIM.
*Линка води към официалния сайт на ProtaSoftware.

Документация за ProtaStructure

Документацията, обучния, сваляне на инсталационни файлове и поддръжка.
Виж детайли

Често задавани въпроси (FAQs)

 • Какво е ProtaStructure и кой го използва?

  ProtaStructure е иновативно BIM решение за строителни инженери за бързо и точно моделиране, анализиране и проектиране на сгради. ProtaStructure позволява на своите потребители да моделират прости или сложни бетонни и стоманени сгради с бързина и лекота.

 • Може ли всеки в нашата организация да използва ProtaStructure?

  Тъй като софтуерът е лицензиран за вашата компания, вашите служители могат да използват ProtaStructure едновременно, при условие че броят на закупените лицензни места не е надвишен.

 • Кои международни кодове за проектиране и сеизмичност се поддържат от ProtaStructure?

  ProtaStructure поддържа широка гама от кодове, включително;

  Автоматизирано проектиране на RC към ACI318, Еврокод 2 (и национални приложения), BS8110-1997, CP65, HK2004, TS500, SNI1726 (само дизайн на греди), NSCP2015 (само дизайн на греди), NTE (само дизайн на греди)

  Базиран на код дизайн на стоманени елементи към Еврокод 3, BS5950, AISC360-10 (ASD, LRFD) и турските кодекси за проектиране на стомана.

  Пълен сеизмичен анализ и проектиране на базата на Еврокод 8 (и национални приложения), стандарти UBC, IBC, SNI1726, NSCP205, DPT1301/1302-61, NTE.030, P100, TDY2007, TBDY2018.

 • Какво е ProtaDetails и кой го използва?

  ProtaDetails е революционна система за автоматично създаване и организиране на всички ваши конструктивни чертежи на бетонни детайли с едно движение.

  ProtaDetails е насочен към строителни инженери и специалисти по чертане. Това е основен инструмент за офиси, фокусирани върху CAD структурно инженерство и детайлизиране. Можете да се възползвате от нарастващата библиотека от макроси за проектиране и детайлизиране, за да проектирате незабавно и детайлизирате общи структурни компоненти, включително подпорни стени, стълби, пилоти и основи, и да спестите часове време за детайлизиране.

 • Какво ProtaSteel е и кой го използва?

  ProtaSteel позволява на структурните инженери и детайлистите да извършват автоматизиран дизайн на стоманени връзки и да произвеждат висококачествени детайлни чертежи на стомана за минути.

  ProtaSteel позволява на структурните инженери и детайлистите да извършват автоматизиран дизайн на стоманени връзки и да произвеждат висококачествени детайлни чертежи на стомана за минути. Можете да пренесете безпроблемно модели, проектирани в ProtaStructure, в ProtaSteel и да спестите часове с автоматизирано проектиране на широка гама от болтови и заварени стоманени връзки по ваш избор.

 • Какво е ProtaBIM и кой го използва?

  ProtaBIM затвърждава позицията на Prota като водещ доставчик на усъвършенствана BIM технология с нови двупосочни връзки с най-новите версии на Revit заедно с интеграция с най-новите IFC и SAF формати. Моделите могат да се синхронизират и промените в дизайна да се проследяват, което значително подобрява координацията на вашия проект и работния процес.

  ProtaBIM е предназначен и за строителни инженери, за да им позволи лесно да комуникират и координират модели с други заинтересовани страни в проекта, включително архитекти, производители, BIM специалисти и собственици. ProtaBIM поддържа най-новите BIM индустриални формати, включително Revit, IFC и SAF формати, заедно с връзки към интелигентни модели за валидиране към ETABS, SAP2000TM, SframeTM, LUSASTM, ArchiCAD, AllPlan, Tekla и други.

Бъдещето е тук. Готови ли сте?

Каниско Технолоджи ЕООД се ангажира да защитава и зачита поверителността ви. Ние ще използваме предоставената от вас информация за изготвяне на ценови оферти, предоставяне на пробни версии, услуги и новини относно продуктите, които би представлявали интерес за вас.
CAD / BIM решения за инфраструктурно проектиране, архитектура, машиностроене, проектиране и рехабилитация на пътища, водоснабдителни и канализационни системи, топлопроводи, енергетика.

Работно време:

Понеделник - Петък: 10ч. до 18ч.
Събота - Неделя: Почивка.

Телефон за връзка:

Отдел продажби: 0887-53-23-21; 0877-43-59-58
Отдел поддръжка: 0877-663-630

Имейли за контакт:

Основен имейл: info @ kanisco.com
Техническа поддръжка: support @ kanisco.com

Партньор за е-продажби:

Сайта е създаден и се поддържа от

Всички права запазени ® 2023 - Петершинег енд Каниско България ЕООД