fbpx
НОВ ПРОДУКТ: ProtaStrucutre - софтуер за структурен анализ и проектиране.
Логото на Inventor

PowerPack for Revit: Ускорите ежедневните повтарящи се задачи, увеличете производителността и намалете грешките.

Пет ключови предимства на PowerPack for Revit.

 • Широк набор от команди, които имат за цел да повишат производителността.
 • Използвайте разширени функции, за да намалите грешките при повтарящи се задачи или сложна манипулация на модел на Revit.
 • Възползвайте се от предимствата на пълен BIM работен процес, базиран на GTCX файлов формат, позволявайки разширен обмен на данни и модели между Revit и Graitec Design Software.
 • Възползвайте се от голям набор от инструменти, за да управлявате и контролирате вашите Revit проекти, от пакетно надграждане на Revit файлове, пакетно експортиране на Revit листове или проследяване на времето, прекарано в работа върху Revit файл.
 • Актуализации с многобройни подобрения, управлявани от клиента.

При поръчка на 3-годишен лиценз за Revit или AEC Collection, получавате отстъпка от цената на 1-годишен лиценз за PowerPack for Revit.

Защо да използвате PowerPack for Revit?

Graitec PowerPack за Revit е ключов фактор за ефективно изпълнение на проекти. Той поставя производителността, автоматизацията и възможностите в ръцете на дизайнерските екипи.
graitec-picto-2-1

Връзка с Excel.

Създайте интерактивна, двупосочна връзка между проекта в Autodesk Revit® и таблици в Microsoft Excel.
graitec-picto-5_2

Мениджър на фамилии.

Мениджърът на фамилии оптимизира създаването на BIM модел и улеснява съвместната работа, за да гарантира ефективно сътрудничество и съгласуваност между елементите на проекта в агенция или офис за проектиране.
graitec-picto-9_2

Търсене на елемент.

Търсенето на елемент предоставя усъвършенствани функции за търсене, които предлагат гъвкавостта, необходима за лесен избор на обект въз основа на техните характеристики, както и за целите на груповата обработка.
graitec-picto-5_12

Номериране.

Номерирането и преномерирането е лесно за всички елементи като решетки, нива, помещения, структурни елементи, канали, врати, елементи и др.
graitec-picto-8_5

Проследяване на работата.

Записва времето, прекарано от потребител в даден проект или файл от Autodesk Revit® и създава диаграми на активността, които по-късно могат да се използват за създаване на отчети за дейността.
graitec-picto-checklist

BIM Connect.

Пакет от инструменти за сътрудничество и оперативна съвместимост за обмен на BIM модели между Revit и Graitec Design Software.

*Част от Premium Concrete пакета на PowerPack for Revit

PowerPack предлага иновативен набор от инструменти за моделиране и детайлизиране на арматура директно в Revit. Работи с различни международни стандарти за ускоряване генерирането на 3D арматурни клетки, редактиране на армировка, автоматизиране и персонализирана документация, включително чертежи, графици със схеми и доклади за проектиране.
graitec-picto-1_1-2

Моделиране на арматура.

Възползвайте се от разширените функции, за да увеличите генерирането на арматурни клетки, съчетани с функции, посветени на фини настройки на чертежи и графици на арматурни пръти.
graitec-picto-1_2-2

Документация на арматура.

Използвайте поредица от специални инструменти, подпомагащи създаването на чертожна документация като етикет Арматура, създаване на графици за огъване на пръти, създаване на чертожни листове въз основа на конфигурируеми шаблони.
graitec-picto-1_3-2

Проектиране на арматурна клетка.

В допълнение към голям набор от инструменти за детайлизиране на арматура, генерирайте и проектирайте 3D арматурна клетка директно в Revit въз основа на FEM резултати.

Какво може да правите с PowerPack for Revit?

Надминете очакванията на клиентите си със софтуер за проектиране и анализ, който ви позволява да се възползвате от вашата креативност и способност за решаване на проблеми.

*Моделиране на арматура, документация на арматура и моделиране на арматурна клетка са част от Premium Conrete пакета на PowerPack for Revit.

Документация за PowerPack for Revit.

Документацията, обучния, сваляне на инсталационни файлове и поддръжка.
Виж детайли

Често задавани въпроси (FAQs)

 • За какво се използва PowerPack for Revit?

  PowerPack for Revit ви позволява да ускорите ежедневните повтарящи се задачи, да увеличете производителността и намалете грешките.

 • Кой използва PowerPack for Revit?

  PowerPack for Advance Steel се използва от инженери и конструктори.

 • Има ли постоянни лицензи за PowerPack for Revit?

  Не. PowerPack for Advance Steel се предлага само като 3-месечен, 1, 2 или 3-годишни лицензи.

 • Има ли мрежови лицензи за PowerPack for Revit?

  Да, но само за 1, 2 и 3-годишните лицензи.

Бъдещето е тук. Готови ли сте?

Каниско Технолоджи ЕООД се ангажира да защитава и зачита поверителността ви. Ние ще използваме предоставената от вас информация за изготвяне на ценови оферти, предоставяне на пробни версии, услуги и новини относно продуктите, които би представлявали интерес за вас.
CAD / BIM решения за инфраструктурно проектиране, архитектура, машиностроене, проектиране и рехабилитация на пътища, водоснабдителни и канализационни системи, топлопроводи, енергетика.

Работно време:

Понеделник - Петък: 10ч. до 18ч.
Събота - Неделя: Почивка.

Телефон за връзка:

Отдел продажби: 0887-53-23-21; 0877-43-59-58
Отдел поддръжка: 0877-663-630

Имейли за контакт:

Основен имейл: info @ kanisco.com
Техническа поддръжка: support @ kanisco.com

Партньор за е-продажби:

Сайта е създаден и се поддържа от

Всички права запазени ® 2023 - Петершинег енд Каниско България ЕООД