fbpx
НОВ ПРОДУКТ: ProtaStrucutre - софтуер за структурен анализ и проектиране.
Дата: 28/10/2022
Час: 17:15

Разберете повече за нашата нова визия и защо се решихме на промяната.

Радостни сме да ви представим, новата ни визия и уебсайт. Те са плод на над 3 месеца усилена работа. Разберете повече за това защо и как се решхме на тази промяна.

Съдържание

There are no headings in this document.

Какво е то бранд, ребрандиране и неговото значение за клиента?

Ново лого или цветова палитра е само единичен елемент от цялото докосване до даден бранд (марка). Бранд всъщност е способността на компанията да разкаже своята история въз основа на корпоративната си стратегия. Това се отразява на възприятието и репутацията. Така че има значителни последици за марката от вземаните предварително стратегическите решения.

Вярваме, че марката влияе и отразява всичко – от операциите през продажбите до вътрешната фирмена култура. Това е най-добрият инструмент, който поддържа множество области на даден бизнес – от маркетинг през управление до наемане и набиране на персонал. Обновяването на марката е рядка възможност за по-нататъшно привеждане в съответствие на служителите, клиентите и операциите.

Ребрандирането е процес на промяна на корпоративния имидж на една организация. Toва не е начинание, което трябва да се приема леко. Ако го правим твърде често, то ще объркате аудиторията си. Ако изобщо не го направим, рискувате да изглеждате остарели, неподходящи или вече непредставителни за дейноста, която извършваме.

Защо решихме да променим нашата визия?

Всяка година правим детайлен преглед на нашата компания. Разглеждаме какво ни прави различни и къде се намираме на пазара. И забелзяхме три ясно отличаващи се неща.

Първо. Нужно е да комуникираме по-добре нашите предложения и стойността, която предоставяме на нашите клиенти.

Второ. Видяхме, че Вие ставате все по-големи и сложността на това, от което се нуждаете и търсите, става все по-голяма. Вече някой продукти са просто основата на вашите работни процеси и нуждата от софтуери на трети разработчици, които тясно специализират в дадена област се увеличава.

Трето. Видяхме промяна в индустрията и конкуренцията. Нашата марка застаряваше, както обикновено се случва с тях с течение на времето. Затова трябваше да разработим смел бранд и глас, за да пресечем шума в нашата индустрия.

 

Peterschinegg-and-Kanisco-Technology-Rebrand

Ново лого, нови цветове и ново усещане, което искахме да постигнем.

Както казахме по-горе логото и цветовата палитра не са единствена важна част от дадена марка, но все пак са ключова такава. Споделяме с вас малко повече информация, какво ни накара да изберем точно тях.

Нашето ново лого:

Peterschinegg-and-Kanisco-Bulgaria-Logo

От както през вече далечната 2015г. станахме част от Peterschinegg Group of Companies, ние се превърнахме в частица от един международен пъзел, чиято българска част сме ние – Каниско. За нас обаче има и по-дълбок смисъл в новото ни лого. Ние вярваме, че успехът може да се оприличи на един голям пъзел от различни части и вярваме, че ние сме ключова част от този пъзел, и по-точно от вашия пъзел, в лицето на доверен технологичен партньор.

Основни цветове:

kanisco-main-colors

Заложихме на градиент между ярко оранжево (#ff6b00) и наситено лилаво (#5833A3) и основен цвят чисто черно (#000000).

Второстепенни цветове:

accent-colors-kanisco

Осиновихиме второстепенните цветове използвани от нашия дългогодишен парньор Autodesk. Тези цветове, ще бъдат използване, за акцентиране на важни и интересни неща, които си заслужава да забележите.

Мисия и ценности, които ни движат напред.

Преразгледахме историята и посланията на нашата марка. Помислихме къде можем да изведем нашата марка и историята зад това, което ни движи. Всяка концепция, която изследвахме, имаше своя собствена специфична история, но всички те бяха основани на мисията, визията и ценностите на Peterschinegg & Kanisco Bulgaria, по които се водим вече 30 години (Още от основаването на Каниско през 1991 от инж. Красин Павлов.)

Ценностите на нашата компания са подкрепени от тяхната цел, а имменно:

  • Преподавайте и ръководете.
  • Действайте от сърце.
  • Направете правилното нещо.

Тези три основни ценности са действия, с които живеем ежедневно. Те ни наставляват във всичко, което правим.

Какво ни отличава от конкуренцията?

С обмислен подход за разбиране на нуждите на нашите клиенти, любопитство, което води до иновативни решения, и страст за постигане на по-високи резултати, ние сме посветени на създаването на силни партньоства основаващи се на тясно сътрудничество и доверие с нашите клиенти и партноьри. Радваме се, че може да се похвалим с партньорства, които са започнали преди повече от 20 години.

Малко и за бъдещето ни, след като завършим свеото ребрандиране.

Този процес даде нова енергия на нашата организация, особено след пандемията. Устойчивите компании оцеляват, като имат смелост и действат със сърце. Марката “Каниско” винаги се е свързвала с Autodesk и по-точно продуктите на Autodesk насочени, към AEC индустрията. Пред себе сме поставили предизвикателството да развием и PDM (Product design & Manufacturing) часта от нашия бизнес и се надяваме да станем доверен партньор на потребители използващи иновативния софтуер – Fusion 360 и неговите разширения.

Имаме ясна цел къде искаме да бъдем до 2025 г. и с вашата помощ сме сигурни, че ще я постигнем.

С уважение,
Екипът на Peterschinegg & Kanisco Bulgaria.

Бъдещето е тук. Готови ли сте?

Каниско Технолоджи ЕООД се ангажира да защитава и зачита поверителността ви. Ние ще използваме предоставената от вас информация за изготвяне на ценови оферти, предоставяне на пробни версии, услуги и новини относно продуктите, които би представлявали интерес за вас.
CAD / BIM решения за инфраструктурно проектиране, архитектура, машиностроене, проектиране и рехабилитация на пътища, водоснабдителни и канализационни системи, топлопроводи, енергетика.

Работно време:

Понеделник - Петък: 10ч. до 18ч.
Събота - Неделя: Почивка.

Телефон за връзка:

Отдел продажби: 0887-53-23-21; 0877-43-59-58
Отдел поддръжка: 0877-663-630

Имейли за контакт:

Основен имейл: info @ kanisco.com
Техническа поддръжка: support @ kanisco.com

Партньор за е-продажби:

Сайта е създаден и се поддържа от

Всички права запазени ® 2023 - Петершинег енд Каниско България ЕООД