fbpx
НОВ ПРОДУКТ: ProtaStrucutre - софтуер за структурен анализ и проектиране.

Revit 2025 - BIM софтуер за архитекти, строители и изпълнители

Цена за 1-годишен лиценз без ДДС:
2775€

Какво е Revit?

Revit® е професионален BIM софтуер, който помага на мултидисциплинарни екипи да създават висококачественна BIM архитектура и инфраструктура.

С него може да моделирате форми, структури и системи в 3D с параметрична точност, прецизност и лекота. Оптимизирайте работата с документацията с незабавни ревизии на планове, коти, графици и секции при промяна на проектите.

Ако използвате повече от един продукт на Autodesk, може да закупите Revit, като част от AEC Collection и да спестите значително.

Защо да използвате Revit?

Изпълнявайте своите проекти по-ефективно и по-бързо

Облекчете производствените тежести, като използвате вградена автоматизация за документиране на дизайна и управление на резултатите.

Обединете екипи и работни процеси

Запазвайте, споделяйте и синхронизирайте базирани на BIM и CAD данни в Revit и свързвайте работни процеси и мултидисциплинарни екипи.

Поемете управлението на вашите проектни данни

Използвайте Revit като гръбнак на вашия BIM процес. Разработвайте и внедрявайте стандарти, работни процеси и съдържание.

Разгледайте приложението на Revit спрямо различните видове проектиране.

Revit включва специално създадени инструменти за архитектурни, инженерни и строителни дисциплини. Вижте как можете да използвате правилния инструмент за вашата дисциплина и да работите заедно в унифицирана среда за моделиране.
*Всички линкове отдолу водят към официалния сайт на Autodesk за Европа.

Какво може да правите с Revit?

Дефинирайте и документирайте своя дизайн.

С инструменти за скициране, планиране, анотиране и производство на документи, Revit управлява ефективно BIM работни процеси и включва специализирани инструменти и автоматизация за всяка AEC дисциплина.
*Всички функции на Revit са в официалния сайт на Autodesk за Европа.

Безпроблемно свръзване с различните екипите по време на проектиране.

Autodesk поддържа начина, по който проектните екипи на AEC работят заедно по всяко време и навсякъде. С Revit облачно споделяне на работа и Autodesk BIM Collaborate Pro поддържайте екипите си в синхрон и проектите ви в правилния план.

Ако използвате повече от един продукт на Autodesk, може да закупите Revit, като част от AEC Collection и да спестите значително.

Изследвайте и усъвършенствайте дизайнерските решения в своя проект.

С интегрирани инструменти за анализ и поддръжка, както и възможност да работите едновременно с широк набор от CAD и BIM инструменти, Revit помага на проектантските екипи да постигнат зашеметителни резултати.

Безплатни ресурси за Revit?

Какво е ново?
Разберете за новостите и подобренията в Revit 2023?
По-добра производителност, повече функции за производителност и по-интелигентни начини за работа с BIM данни на работния плот и в облака.
Обучителни ресурси
Стартирайте в BIM с топ ръководства за обучение.
Започнете своето пътуване с Revit заедно с ръководството за самостоятелн старт и други основни ресурси.
Revit Roadmap
Какво следва за Revit?
Вижте какво следва в разработването на Revit. Тук може да следите върху какво се работи в момента и какво ще бъде добавено в бъдеще.

Спестете с пари с AEC колекцията от продукти.

Ако използвате повече от един продукт на Autodesk, може да закупите Revit, като част от AEC Collection и да спестите значително.

Architecture, Engineering and Constsruction Collection обединява CAD и BIM софтуер, както и облачни инструменти и помага на тези, които проектират, изграждат и създават хиляди евро годишно.

Документация за Revit

Документацията, обучния, сваляне на инсталационни файлове и поддръжка.
Виж детайли

Често задавани въпроси (FAQs)

 • За какво се използва Revit?

  Revit се използва за проектиране, документиране, визуализиране и предоставяне на архитектурни, инженерни и строителни проекти.

 • Кой използва Revit?

  Архитекти, строителни инженери, MEP инженери, строители, производители, изчислителни дизайнери, собственици и много други използват Revit за постигане на своите цели при проектиране, изграждане, експлоатация и поддръжка.

 • Кои версии на Revit мога да използвам, ако се абонирам за текущата версия?

  Вашият абонамент за Revit ви дава достъп за инсталиране и използване на трите предишни версии. Наличните изтегляния са изброени във вашия Autodesk акаунт след абониране. Вижте също помощната статия "Предишни версии, достъпни за абонати."

 • Може ли да инсталирам Revit на няколко компютъра?

  С абонамент за Revit можете да го инсталирате на до 3 компютъра или други устройства. Само посоченият потребител обаче може да влезе и да използва този софтуер на един компютър по всяко време. Моля, вижте "Лицензионното споразумение за софтуер" (сайт в САЩ) за повече информация.

Бъдещето е тук. Готови ли сте?

Каниско Технолоджи ЕООД се ангажира да защитава и зачита поверителността ви. Ние ще използваме предоставената от вас информация за изготвяне на ценови оферти, предоставяне на пробни версии, услуги и новини относно продуктите, които би представлявали интерес за вас.
CAD / BIM решения за инфраструктурно проектиране, архитектура, машиностроене, проектиране и рехабилитация на пътища, водоснабдителни и канализационни системи, топлопроводи, енергетика.

Работно време:

Понеделник - Петък: 10ч. до 18ч.
Събота - Неделя: Почивка.

Телефон за връзка:

Отдел продажби: 0887-53-23-21; 0877-43-59-58
Отдел поддръжка: 0877-663-630

Имейли за контакт:

Основен имейл: info @ kanisco.com
Техническа поддръжка: support @ kanisco.com

Партньор за е-продажби:

Сайта е създаден и се поддържа от

Всички права запазени ® 2023 - Петершинег енд Каниско България ЕООД