fbpx
НОВ ПРОДУКТ: ProtaStrucutre - софтуер за структурен анализ и проектиране.

Infraworks 2025 - Концептуално проектиране на инфраструктура

Цена за 1-годишен лиценз без ДДС:
1990€

Какво е Infraworks?

InfraWorks е софтуер за инфраструктурен концептуален дизайн, който ви помага да моделирате проектите си в контекста на реалния свят. Агрегирайте обеми от данни за генериране на богати на информация контекстни модели.

Рационализирайте процесите с инструменти за концептуален дизайн, които включват инженерни принципи. Използвайте завладяващи визуални ефекти, за да оцените вашите проекти и лесно и ясно да представите проекта си на заинтересованите страни.

Ако използвате повече от един продукт на Autodesk, може да закупите Infraworks, като част от AEC Collection и да спестите значително.

Защо да използвате Infraworks?

Работете в контекст на
реалния свят.

Съберете обширни данни от различни източници, за да обосновете своите проекти в контекста на реалната им съпътстваща среда.

Създавайте точни, визуално богати концептуални проекти.

Бързо концептуализиране, оценка и повторение на пътни платна, обекти, железопътни, водни и други инфраструктурни проекти.

Комуникирайте идеи със заинтересованите страни.

Създавайте фотореалистични визуализации, за да подобрите разбирането и да комуникирате вашите проекти.

Какво може да правите със Infraworks?

Генерирайте модели с богат контекст.

Обединете големи обеми от данни, за да генерирате контекстуални модели, безпроблемно интегрирайте геопространствени данни в проекти и моделирайте съществуващи условия, които представляват изградена и естествена среда.

Разгледайте и анализирайте дизайн опциите си.

Изследвайте концептуалните си проекти в реален контекст с инструменти за анализ и симулация. Създавайте завладяващи визуални изживявания, които ще ви помагнат да изкомуникирате своят проект по-лесно.

Спестете с пари с AEC колекцията от продукти.

Ако използвате повече от един продукт на Autodesk, може да закупите Infraworks, като част от AEC Collection и да спестите значително.

Architecture, Engineering and Constsruction Collection обединява CAD и BIM софтуер, както и облачни инструменти и помага на тези, които проектират, изграждат и създават хиляди евро годишно.

Документация за Infraworks

Документацията, обучния, сваляне на инсталационни файлове и поддръжка.
Виж детайли

Често задавани въпроси (FAQs)

 • За какво се използва Infraworks?

  InfraWorks позволява на професионалисти в областта на архитектурата, инженерството и строителството да моделират, анализират и визуализират концепции за проектиране на инфраструктура в контекста на застроената и естествена среда.

 • Кой използва Infraworks?

  Строителни инженери, строителни проектанти и други професионалисти проектиращи инфраструктура, включително градски плановици и геодезисти, използват InfraWorks по време на фазата на планиране и проектиране на инфраструктурни проекти.

 • Кои версии на Infraworks мога да използвам, ако се абонирам за текущата версия?

  Вашият абонамент за Civil 3D ви дава достъп за инсталиране и използване на трите предишни версии. Наличните изтегляния са изброени във вашия Autodesk акаунт след абониране. Вижте също помощната статия "Предишни версии, достъпни за абонати."

 • Може ли да инсталирам Infraworks на няколко компютъра?

  С абонамент за Civil 3D можете да го инсталирате на до 3 компютъра или други устройства. Само посоченият потребител обаче може да влезе и да използва този софтуер на един компютър по всяко време. Моля, вижте "Лицензионното споразумение за софтуер" (сайт в САЩ) за повече информация.

Бъдещето е тук. Готови ли сте?

Каниско Технолоджи ЕООД се ангажира да защитава и зачита поверителността ви. Ние ще използваме предоставената от вас информация за изготвяне на ценови оферти, предоставяне на пробни версии, услуги и новини относно продуктите, които би представлявали интерес за вас.
CAD / BIM решения за инфраструктурно проектиране, архитектура, машиностроене, проектиране и рехабилитация на пътища, водоснабдителни и канализационни системи, топлопроводи, енергетика.

Работно време:

Понеделник - Петък: 10ч. до 18ч.
Събота - Неделя: Почивка.

Телефон за връзка:

Отдел продажби: 0887-53-23-21; 0877-43-59-58
Отдел поддръжка: 0877-663-630

Имейли за контакт:

Основен имейл: info @ kanisco.com
Техническа поддръжка: support @ kanisco.com

Партньор за е-продажби:

Сайта е създаден и се поддържа от

Всички права запазени ® 2023 - Петершинег енд Каниско България ЕООД