fbpx
НОВ ПРОДУКТ: ProtaStrucutre - софтуер за структурен анализ и проектиране.

AutoCAD 2024

AutoCAD 2025 - Софтуер за 2D и 3D проектиране

Цена за 1-годишен лиценз без ДДС:
1935€

Какво е AutoCAD?

AutoCAD e софтуер за проектирайте на 2D геометрия и 3D модели с технологията на 3D солиди и повърхности. С него може да автоматизирате задачи, като сравняване на чертежи, броене на обекти, добавяне на блокове, създаване на графици и други.

Персонализирайте интерфейса на AutoCAD с допълнителни приложения и достъп до неговото API, за да увеличите максимално продуктивността.

Увеличете креативността на вашите екипи с автоматизация, сътрудничество и A.I. функции.

Ако използвате повече от един продукт на Autodesk, може да закупите AutoCAD, като част от AEC Collection и да спестите значително.

Защо да използвате AutoCAD?

Ускорете времето, което ви е нуждно да завършите вашите 2D или 3D проекти.

Завършете проектите си по-бързо с автоматизациите и персонализациите на AutoCAD.

Сътрудничество между екипи и устройства.

Споделяйте чертежи безопасно и сигурно през настолен компютър, по мрежата или от мобилни устройства.

Осигурете еднаквост и съвместимост.

TrustedDWG® технологията гарантира вярност и съвместимост за вашите DWG файлове.

Увеличете своята производителност със седем включени в цената комплекта от инструменти.

В рамките на седем проучвания клиентите са увеличили производителността си средно с 63% за задачи, изпълнени с помощта на специализираните комплекти от инструменти в AutoCAD.
*Линковете по-долу водят към официалния сайт на Autodesk за Европа.

Какво може да правите с AutoCAD?

Отключете по-ефективни работни подходи.

Най-новите актуализации в AutoCAD ви позволяват да си сътрудничите с колегите, да събирате данни за чертежи по-бързо и да експортирате проекти към други продукти на Autodesk.
*Линка води към официалния сайт на Autodesk за Европа.

Работете навсякъде с уеб и мобилни приложения.

Насладете се на свързано изживяване с AutoCAD на различни устройства. Създавайте, преглеждайте, редактирайте и пояснявайте чертежи с мобилното приложение AutoCAD или на всеки компютър с помощта на уеб приложението AutoCAD.

Персонализирайте работното си пространство и разширете AutoCAD.

Завършете работата си по-бързо. Получете достъп до хиляди допълнителни функции със специфични за индустрията набори от инструменти, API за автоматизиране на общи процеси и над 1000 приложения на трети страни.

Безплатни ресурси за AutoCAD?

Уебинар

Какво е ново в AutoCAD 2022

Открийте новите функции на AutoCAD 2022 с демонстрации на екрана.
Уебинар

AutoCAD vs AutoCAD LT

Научете всичко за различните спестяващи време функции в AutoCAD.
Видео

Проектирайте и създавайте с AutoCAD

Научете как професионалистите използват мощните инструменти на софтуера AutoCAD.

Спестете с пари с AEC колекцията от продукти.

Ако използвате повече от един продукт на Autodesk, може да закупите AutoCAD, като част от AEC Collection и да спестите значително.

Architecture, Engineering and Constsruction Collection обединява CAD и BIM софтуер заедно с облачни услуги и помага на тези, които проектират, изграждат да създават, бъдещето още днес.

Документация за AutoCAD

Документацията, обучния, сваляне на инсталационни файлове и поддръжка.
Виж детайли

Често задавани въпроси (FAQs)

 • За какво се използва AutoCAD?

  AutoCAD е софтуер за компютърно проектиране (CAD), който се използва за прецизно 2D и 3D чертане, проектиране и моделиране с твърди тела, повърхности, мрежести обекти, функции за документиране и др.

  Той включва функции за автоматизиране на задачи и увеличаване на производителността, като сравняване на чертежи, броене, добавяне на обекти и създаване на таблици. Той също така идва със седем специфични за индустрията комплекта инструменти за електрически дизайн, дизайн на инсталации, чертежи на архитектурно оформление, механичен дизайн, 3D картографиране, добавяне на сканирани изображения и конвертиране на растерни изображения.

  AutoCAD позволява на потребителите да създават, редактират и анотират чертежи чрез десктоп, уеб и мобилни устройства.

 • Кой използва AutoCAD?

  AutoCAD се използва от студенти, архитекти, дизайнери, инженери, ръководители на проекти, предприемачи на недвижими имоти и професионалисти в строителството за създаване на прецизни 2D и 3D чертежи.

 • Каква е разликата между AutoCAD и AutoCAD LT?

  AutoCAD LT е мощен 2D CAD софтуер, използван за прецизно чертане и документиране.

  AutoCAD включва всички функции на AutoCAD LT, плюс допълнителни функции за подобряване на производителността, като 3D моделиране и автоматизация на повтарящи се процеси. AutoCAD също ви позволява да персонализирате потребителския интерфейс с API и допълнителни приложения.

  С AutoCAD потребителите могат да работят по-ефективно със седем специфични за индустрията комплекта инструменти, за да подобрят автоматизацията и производителността за задачи в областта на архитектурата, механичния дизайн, електрическия дизайн, дизайна на инсталациите, водопровода, конвертирането на растерни изображения, географските информационни системи и 3D картографирането.

 • Мога ли да използвам AutoCAD безплатно?

  Да. Студентите и преподавателите могат да получат безплатен едногодишен образователен лиценз за продуктите и услугите на Autodesk, който може да бъде подновяван, докато отговаряте на условията.

 • Кои версии на AutoCAD мога да използвам, ако се абонирам за текущата версия?

  Вашият абонамент за Revit ви дава достъп за инсталиране и използване на трите предишни версии. Наличните изтегляния са изброени във вашия Autodesk акаунт след абониране. Вижте също помощната статия "Предишни версии, достъпни за абонати."

 • Може ли да инсталирам AutoCAD на няколко компютъра?

  С абонамент за AutoCAD можете да го инсталирате на до 3 компютъра или други устройства. Само посоченият потребител обаче може да влезе и да използва този софтуер на един компютър по всяко време. Моля, вижте "Лицензионното споразумение за софтуер" (сайт в САЩ) за повече информация.

Бъдещето е тук. Готови ли сте?

Каниско Технолоджи ЕООД се ангажира да защитава и зачита поверителността ви. Ние ще използваме предоставената от вас информация за изготвяне на ценови оферти, предоставяне на пробни версии, услуги и новини относно продуктите, които би представлявали интерес за вас.
CAD / BIM решения за инфраструктурно проектиране, архитектура, машиностроене, проектиране и рехабилитация на пътища, водоснабдителни и канализационни системи, топлопроводи, енергетика.

Работно време:

Понеделник - Петък: 10ч. до 18ч.
Събота - Неделя: Почивка.

Телефон за връзка:

Отдел продажби: 0887-53-23-21; 0877-43-59-58
Отдел поддръжка: 0877-663-630

Имейли за контакт:

Основен имейл: info @ kanisco.com
Техническа поддръжка: support @ kanisco.com

Партньор за е-продажби:

Сайта е създаден и се поддържа от

Всички права запазени ® 2023 - Петершинег енд Каниско България ЕООД