fbpx
НОВ ПРОДУКТ: ProtaStrucutre - софтуер за структурен анализ и проектиране.

AutoCAD LT 2025 - Софтуер за 2D чертане

Цена за 1-годишен лиценз без ДДС:
460€

Какво е AutoCAD LT?

Създавайте вашите 2D проекти с прецизност и най-добрите в класа функции за документиране. Архитекти, инженери и строителни специалисти използват AutoCAD LT® за:

 • Проектирайте, чертежете и документирайте с прецизна 2D геометрия

 • Достъп до изчерпателен набор от инструменти за редактиране, дизайн и пояснения

 • Изпълнявайте проекти по-бързо с интуитивен и адаптивен интерфейс

Защо да използвате AutoCAD LT?

Най-добрите в класа си 2D функции за проектиране.

Чертейте, проектирайте и редактирайте с  2D геометрия презизно, заедно с изчерпателен набор от функции за документиране.

Сътрудничество между екипи и различни устройства.

Споделяйте и пояснявайте своите чертежи безопасно и сигурно на стационарни компютри, в мрежата или през мобилното приложение.

Осигурете еднаквост и съвместимост.

TrustedDWG® технологията гарантира вярност и съвместимост за вашите DWG файлове.

Какво може да правите с AutoCAD LT?

Проектирайте прецизно и бързо с най-добрите в класа си 2D функции за чертане и документация.

Създавайте прецизни 2D чертежи по-бързо с лесните за използване инструменти за чертане в AutoCAD LT. Подобрете производителността чрез автоматизиране на общи задачи и рационализиране на работните потоци.
*Линка води към официалния сайт на Autodesk за Европа.

Работете навсякъде с включеното в цената уеб приложение на AutoCAD.

Преглеждайте, редактирайте, коментирайте и споделяйте CAD чертежи на всеки компютър. Просто влезте и се захващайте за работа. Не е необходимо инсталиране на софтуер.

Използвайте AutoCAD LT в движение с включеното в цената мобилно приложение на AutoCAD.

Вземете силата на AutoCAD със себе си, където и да отидете – дори офлайн. Преглеждайте, редактирайте, коментирайте и създавайте CAD чертежи в реално време.

Документация за AutoCAD LT

Документацията, обучния, сваляне на инсталационни файлове и поддръжка.
Виж детайли

Често задавани въпроси (FAQs)

 • За какво се използва AutoCAD LT?

  AutoCAD LT е CAD софтуер, който се използва за прецизно 2D чертане, проектиране и документация. Той включва функции за автоматизиране на задачи и увеличаване на производителността, като сравняване на чертежи, броене, добавяне на обекти и създаване на таблици. AutoCAD LT позволява на потребителите да създават, редактират и анотират чертежи чрез десктоп, уеб и мобилни устройства.

 • Кой използва AutoCAD LT?

  AutoCAD LT се използва от архитекти, инженери, строителни специалисти и дизайнери, които трябва да проектират, чертеят и документират 2D геометрия прецизно. Да имат достъп до до изчерпателен набор от инструменти за редактиране, дизайн и пояснения и нужда от това да работят с интуитивен и адаптивен интерфейс.

 • Каква е разликата между AutoCAD и AutoCAD LT?

  Една от най-големите разлики между AutoCAD и AutoCAD LT е, че AutoCAD LT предоставя възможности за прецизно 2D чертане и документиране, докато AutoCAD предоставя и 3D функционалности. AutoCAD LT ви позволява да правите прости персонализации, но не поддържа вградени възможности за програмиране (AutoLISP). Вижите детайли тук.

 • Мога ли да използвам AutoCAD LT безплатно?

  Да. Студентите и преподавателите могат да получат безплатен едногодишен образователен лиценз за продуктите и услугите на Autodesk, който може да бъде подновяван, докато отговаряте на условията.

 • Кои версии на AutoCAD мога да използвам, ако се абонирам за текущата версия?

  Вашият абонамент за Revit ви дава достъп за инсталиране и използване на трите предишни версии. Наличните изтегляния са изброени във вашия Autodesk акаунт след абониране. Вижте също помощната статия "Предишни версии, достъпни за абонати."

 • Може ли да инсталирам AutoCAD LT на няколко компютъра?

  С абонамент за AutoCAD можете да го инсталирате на до 3 компютъра или други устройства. Само посоченият потребител обаче може да влезе и да използва този софтуер на един компютър по всяко време. Моля, вижте "Лицензионното споразумение за софтуер" (сайт в САЩ) за повече информация.

Бъдещето е тук. Готови ли сте?

Каниско Технолоджи ЕООД се ангажира да защитава и зачита поверителността ви. Ние ще използваме предоставената от вас информация за изготвяне на ценови оферти, предоставяне на пробни версии, услуги и новини относно продуктите, които би представлявали интерес за вас.
CAD / BIM решения за инфраструктурно проектиране, архитектура, машиностроене, проектиране и рехабилитация на пътища, водоснабдителни и канализационни системи, топлопроводи, енергетика.

Работно време:

Понеделник - Петък: 10ч. до 18ч.
Събота - Неделя: Почивка.

Телефон за връзка:

Отдел продажби: 0887-53-23-21; 0877-43-59-58
Отдел поддръжка: 0877-663-630

Имейли за контакт:

Основен имейл: info @ kanisco.com
Техническа поддръжка: support @ kanisco.com

Партньор за е-продажби:

Сайта е създаден и се поддържа от

Всички права запазени ® 2023 - Петершинег енд Каниско България ЕООД