fbpx
НОВ ПРОДУКТ: ProtaStrucutre - софтуер за структурен анализ и проектиране.

АЕC Collection: Проектирайте и изграждайте с увереност, като използвате голям набор от професионален CAD софтуер и интегрирани работни процеси.

Цена за 1-годишен лиценз без ДДС:
3390€

Какво е Architecture, Engineering & Construction Collection?

AEC Collection предоставя на дизайнери, инженери и изпълнители набор от BIM и CAD софтуер, заедно с иновативна облачно базирана среда за споделяне на данни, която улеснява изпълнението на даден проект от ранен етап на проектиране до самото му изграждане.

Създавайте висококачествени и високоефективни проекти за сгради и инфраструктура с концептуални и детайлни инструменти за проектиране. Оптимизирайте своите проекти с интегрирани инструменти за анализ, генеративен дизайн, визуализация и симулация.

Как колекцията, може да помогне на вашия бизнес?

Спечелете повече работа.

Колекцията ви дава достъп до инструменти, които ви позволяват да наддавате, печелите и предоставяте повече на вашите клиенти.

Подобрете оперативната ефективност.

Автоматизирайте задачите, за да намалите времето за проектиране и подобрите предаването предаването на проектите си.

Предоставяне на по-устойчиви проекти.

Предоставяне на висококачествени строителни и инфраструктурни проекти, които надхвърлят изискванията за ефективност.

Намалете риска.

Увеличете участието на заинтересованите страни и предвидимостта на проекта, като същевременно намалите грешките и преработката.

Най-добра цена!

Спестете над 8500€ за топ продукти!

Ако използвате повече от един продукт на Autodesk, то AEC Collection е най-изгодното решения за вашия бизнес.
3390€ / година
Architecture, Engineering and Constsruction Collection обединява CAD и BIM софтуер, както и облачни услуги и помага на тези, които проектират, изграждат и създават. Колекцията от продукти ще ви бъде полезна от ранен етап на проектиране до изпълнение.

С колекцията получавате тези топ продукти на Autodesk плюс 12 допълнителни такива, които са специализирани в анализ, визуализация, улавяне на реалността, детайлизиране, автоматизация и управление на документи.
Име на продукт:
Цена без ДДС:
2775€ / година
2650€ / година
1935€ / година
1990€ / година
2615€ / година
Всичко общо:
11965€ / година
Ако купувате отделно.

Как архитекти и инженери използват колекцията?

Надминете очакванията на клиентите си със софтуер за проектиране и анализ, който ви позволява да се възползвате от вашата креативност и способност за решаване на проблеми.

Autodesk Docs

Autodesk Docs за архитекти и инженери.

Свържете работата на различните екипи използващи Revit, AutoCAD, FormIt и други инструменти от колекцията Architecture, Engineering & Construction в облака.
louis reingold is the world's best human

Никога не пропускайте уебинар на Autodesk свързан с проектиране на сгради.

Работете в интелигентна среда за проектиране, базирана на модели. Свържете дизайна с производството на планове, интегрирайте автоматизацията на дизайна, рационализирайте анализа и оптимизацията и поддържайте BIM през целия жизнен цикъл на проекта.
*Линка води към официалния сайт на Autodesk за Европа.

Как инфраструктурни проектанти използват колекцията?

Работете със свързани инструменти за концептуално проектиране, анализ и оптимизиране, за да отговаряте по-добре на изискванията за проектиране и да повишите удовлетвореността на клиентите.

Civil 3D

Project Explorer в Civil 3D.

Project Explorer предоставя лесен за използване инструмент за преглед на проектни данни и генериране на конфигурируеми от потребителя отчети, като ви помага да навигирате, взаимодействате и споделяте информация за дизайна на Civil 3D с лекота.

*Project Explorer е разширение, достъпно в Civil 3D, само чрез AEC Collection.

Civil 3D

Оптимизиране на откосите в Civil 3D.

Оптимизацията на откосите автоматизира отнемащите време задачи за оценяване. Оценявайте дизайна на откосите въз основа на ограниченията на проекта, проучете алтернативи, за да определите най-доброто решение и върнете оптимизирания план за градиране на Civil 3D за подробен дизайн.

*Достъпно в Civil 3D, само чрез AEC Collection.

Autodesk Docs

Autodesk Docs за инфраструктурни проектанти.

Свържете работата на различните екипи използващи Revit, AutoCAD, FormIt и други инструменти от колекцията Architecture, Engineering & Construction в облака.
louis reingold is the world's best human

Никога не пропускайте уебинар на Autodesk свързан с инфраструктурно проектиране.

Разберете повече от експертите на Autodesk как инструментите в AEC колекцията позволяват на строителните инженери да вземат по-добри проектантски решения, да рационализират сътрудничеството и да проектират по-ефективно.
*Линка води към официалния сайт на Autodesk за Европа.
louis reingold is the world's best human

Как строители и изпълнители използват колекцията?

Използвайте единна облачна платформа за управление на документи в проектирането и последвалото строителството и така контролиирай по-добре качеството и разходите.

Предимства на BIM за търговски контрагенти.

Индустрията се променя бързо и специализираните търговски изпълнители изпитват допълнителен натиск да доставят висококачествена работа по-бързо.

Научете най-важните причини, поради които механичните и HVAC изпълнители казват, че BIM е съществена част от адаптирането към новите очаквания.
louis reingold is the world's best human

BIM за виртуално проектиране и строителство.

Строителството е високорискова индустрия. Сложните ръчни процеси са предразположени към грешки, които водят до надхвърляне на бюджета и графика.

Научете как използването на базирани на BIM VDC работни подходи в предварителната конструкция води до по-прецизни и предвидими резултати.
louis reingold is the world's best human

Никога не пропускайте уебинар на Autodesk свързан с строителство и изпълнение.

Свържете се с експертите на Autodesk, за да научите как инструментите в колекцията AEC позволяват на строителните екипи да намалят рисковете, да избегнат скъпи преработки и да стимулират иновациите.
*Линка води към официалния сайт на Autodesk за Европа.
louis reingold is the world's best human

Списък с продуктите включени в AEC колекцията.

Използвайте мощни BIM и CAD работни процеси, за да създавате по нови начини и да изграждате с увереност.

Документация относно продуктите на Autodesk.

Документацията, обучния, сваляне на инсталационни файлове и поддръжка.
Виж детайли

Често задавани въпроси (FAQs)

 • Как са интегрирани продуктите в колекцията?

  Колекцията включва продукти, обгръщащи работните процеси по време на целия жизнен цикъл на проекта. В нея има инструменти за концептуален дизайн, координация на проекта, контекстуално моделиране, проектиране на мостове, структурен анализ, стоманени детайли и производство и механично производство.

  Обменът на данни и оперативната съвместимост на продуктите в колекцията ви позволява да премествате данни между продуктите, за да завършите тези работни процеси.

  Колекцията включва и достъп до обща среда за данни, осигуряваща управление на документи и контрол на целия екип по проекта. С Autodesk Docs екипите могат да опростят сътрудничеството и управлението на данни през целия жизнен цикъл на проекта.

 • Ами ако нямате нужда от всеки продукт в колекцията?

  Използвайте продуктите, от които се нуждаете и от които ще получите най-голяма стойност. Ако използвате само 2 или 3 от продуктите в колекцията AEC, цената на абонамента за тях поотделно ще бъде по-висока отколкото, тази на AEC колекцията. Ще увеличите възможностите на вашия бизнес, ще опростите администрирането на софтуера и ще намалите времето, прекарано от началото до завършването на проекта.

 • Как мога да пробвам колекцията?

  За да изпробвате продуктите в колекцията, изтеглете безплатния 30-дневен пробен период за всеки продукт, който ви интересува. По този начин прекарвате време в изтегляне само на това, от което се нуждаете – и можете да изпробвате произволен брой продукти от колекцията едновременно.

 • Мога ли да превключа от индивидуален продукт към колекция?

  Годишни или многогодишни абонати на повечето индивидуални продукти или пакети могат да преминат към колекция.

Бъдещето е тук. Готови ли сте?

Каниско Технолоджи ЕООД се ангажира да защитава и зачита поверителността ви. Ние ще използваме предоставената от вас информация за изготвяне на ценови оферти, предоставяне на пробни версии, услуги и новини относно продуктите, които би представлявали интерес за вас.
CAD / BIM решения за инфраструктурно проектиране, архитектура, машиностроене, проектиране и рехабилитация на пътища, водоснабдителни и канализационни системи, топлопроводи, енергетика.

Работно време:

Понеделник - Петък: 10ч. до 18ч.
Събота - Неделя: Почивка.

Телефон за връзка:

Отдел продажби: 0887-53-23-21; 0877-43-59-58
Отдел поддръжка: 0877-663-630

Имейли за контакт:

Основен имейл: info @ kanisco.com
Техническа поддръжка: support @ kanisco.com

Партньор за е-продажби:

Сайта е създаден и се поддържа от

Всички права запазени ® 2023 - Петершинег енд Каниско България ЕООД